ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΔΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 4:54 μ.μ.

  
 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποφασίσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα δράσης για το περιβάλλον. Ποιο ήταν αυτό; Εμείς οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας, ως οικολογικά ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι πολίτες, κατασκευάσαμε άλλον έναν αυτοσχέδιο κάδο ανακύκλωσης, τον οποίο αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
   Στην επίσκεψη αυτή, συμμετείχαν αντιπροσωπεία τόσο εκπαιδευτικών και μαθητών όσο και γονέων και ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε στη διάχυση του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», στη παρουσίαση των δράσεων του σχολείου μας, καθώς και στην απαρίθμηση των στόχων που επιχειρείται να επιτευχθούν.
   Εκεί, μας περίμενε η υπεύθυνη των σχολικών δραστηριοτήτων και συντονίστρια του προγράμματος κα Κωνσταντίνα Χατζημίχου και μας υποδέχθηκε θερμά η αναπληρώτρια διευθύντρια εκπαίδευσης κα Σοφία Παπαδοπούλου.
   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Διεύθυνση, όλοι οι εργαζόμενοι έριξαν το πλαστικό τους μπουκάλι στο κάδο και έπειτα, τοποθετήθηκε στη θέση που του ταιριάζει.

Πού βρισκόμαστε;