ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ e-twinning ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

, Κυριακή 19 Μαΐου 2019 3:49 μ.μ.

Διπλός ο στόχος της επίσκεψής μας σε γνωστο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας όπως και δύο οι συνιστώσες του e-twinning προγράμματός μας! Διατροφή και Άσκηση!
Το Ε1 τμήμα του Δημοτικού Σχολείου της Τερψιθέας παρατήρησε τα χωράφια με το σιτάρι, έπιασαν στα χέρια τους το φυτό και ξαναθυμήθηκαν το ρόλο του σιτηρών στη διατροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα εώς και σήμερα!
        



Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον αθλητικό χώρο όπου και επιδοθήκαμε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, παιχνιδια με τη μπάλα, τένις και φυσικά, τρέξιμο! Υπό την καθοδήγησή μας -τόσο της δασκάλας του κας Ελένης Πιτσίλκα και της καθηγήτριας αγγλικής κας Βίκυς Παπαρσένου, αλλά και του γυμναστή μας κου Κώστα Γάτσιου-αθλήθηκαν και αφομοίωσαν τα οφέλη του αθλητισμού!








      





Οφέλη του αθλητισμού!
Για τα οφέλη του αθλητισμού καταφέραμε να μιλήσουμε σε μια συνάντηση που κάναμε με τους μαθητές του Ε1 του Δημοτικού Σχολείου Τερψιθέας στο πλαίσιο του e-twinning προγράμματός αμς!
Χαμηλή χοληστερίνη, σταθερό βάρος σώματος, καλή λειτουργία της καρδιάς και τόσα άλλα! Και φυσικά ας μην ξεχνάμε την ευεξία που νιώθει κανείς όταν αθλείται!











Πού βρισκόμαστε;