ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 2:04 μ.μ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ, την εβδομάδα εθελοντισμού, το Δημοτικό Σχολείο Τερψιθέας διοργάνωσε έναν αγώνα δρόμου, με γνώμονα την αγάπη και με στόχο την εθελοντική προσφορά τροφίμων και χρήσιμων ειδών ανάγκης στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".Οι γονείς με τη μεγάλη συμμετοχή καθώς και με τη συνεργασία τους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου. Χορηγός της δράσης ήταν το "ΘΕΣ ΓΑΛΑ", το οποίο προσέφερε σοκολατούχα γαλατάκια στους μικρούς μας εθελοντές μαθητές. Για να μείνει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ για πάντα στα χείλη και στην ψυχή.








Οι αγαπημένοι μας μαθητές μαζί με τους γονείς τους, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018,
επιδόθηκαν σ΄ένα φανταστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στη πλατεία και στο πάρκο της Τερψιθέας
Με γρίφους, έννοιες κι αστεία στήσανε χορό, και σε πλαίσια συνεργασίας, προσφοράς, αλληλεγγύης κι εθελοντισμού  κατάφεραν επιτυχώς να συγχρονιστούν, να δοκιμάσουν, να χαρίσουν, να μοιράσουν, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν.








Επίσης την ίδια μέρα στην πλατεία του χωριού οι μαθητές με τη γυμνάστρια  κ. Αρετή  έπαιξαν διάφορα παιχνίδια στην πλατεία του χωριού. Διασκέδασαν παίζοντας τα παιχνίδια "Τσαφ-τσουφ" ,  Αέρας - καταιγίδα - βροχή,  "Με τα μάτια του άλλου" και πολλά άλλα.
















Πού βρισκόμαστε;